IRCNow

IRCNow - The Open Network

IRCNow biedt gratis internet services voor de gratis en open source community.

Sluit bij ons aan op irc.ircnow.org port 6667 / 6697 (SSL)

Tor gebruikers kunnen gebruik maken van ircnowuj3luixmmz.onion .

Wij bieden:

IRC Bouncers

Met een IRC bouncer kunt u nu berichten ontvangen terwijl u offline bent. Een bouncer helpt opslaan van berichten terwijl u niet verbonden bent zodat uw IRC-client ze kan downloaden zodra u zich later aanmeldt. Onze bouncer laat je ook chatten met gebruikers op andere netwerken (zoals Telegram of Discord). Het verhult ook uw IP van anderen voor anonimiteit en veiligheid. We loggen uw chatgegevens niet; we registreren alleen metadata zoals IP's om misbruik te voorkomen.

IRC Bots

Vraag een gratis bot aan voor je kanaal We bieden kanaalrelais om meerdere IRC-netwerken aan te sluiten en bruggen om IRC te verbinden met andere protocollen. We bieden ook chatbots en bijbelbots.

VPN

Ontvang een gratis VPN-account. Dit kan handig zijn om veiligheidsredenen (zoals wanneer u verbinding maakt met een wifi-hotspot), om redenen van anonimiteit (aangezien het uw IP verbergt), en toegang tot nieuwssites en meer.

Email

Ontvang een gratis e-mailaccount! We geven alle gebruikers in totaal 10 GB opslagruimte met elk bestandsopslagaccount. We ondersteunen alle open protocollen: POP, IMAP en SMTP. We verkopen geen gebruikersgegevens aan derden. We bieden een gratis e-mailaccount aan. U kunt uw mail op elk moment exporteren.

File Storage

Ontvang gratis bestandsopslag! We geven alle gebruikers in totaal 10 GB opslagruimte bij elke bestandsopslag en e-mailaccount. We ondersteunen momenteel sftp en zijn van plan ondersteuning voor rsync toe te voegen.

Code Hosting

Ontvang gratis code-hosting! Wij bieden hosting voor git en cvs.

OpenBSD Guides

Leer OpenBSD door onze howto-guides te lezen en word lid van onze community op #openbsd. We streven ernaar om werkvoorbeelden en onderwerpen te geven die niet worden behandeld door de uitstekende OpenBSD man-pagina's.

IRCNow Goals

We zijn geïnteresseerd in het verbeteren van het open IRC-ecosysteem. Lees meer over onze doelen hier.

Terms of Service

We hebben een strikt beleid tegen misbruik. Absoluut geen porno, geweld, illegale drugs of illegale inbreuk op het auteursrecht. Om onze diensten te gebruiken, moet u akkoord gaan met de terms of service.